He's just a regular kid whose dream came true

Datum: 2011-11-17 Tid: 20:12:42 / 1 kommentarer

Har aldrig förstått, kommer aldrig förstå. Det är bara så jävla sjukt att sitta och skriva att Justin borde dö, han är en helt vanlig kille. Det är som att det en dag skulle komma en helt vanlig kille ni inte vet någonting om förbi er och ni skulle börja skrika hur mycket ni hatar honom och att han förtjänar att dö. Skulle nästan kunna säga att ni borde dö, men då skulle det vara helt samma sak. Ni känner honom inte och han har inte gjort ett piss till er, - varför sitta och hata honom då? För några år sedan visste ingen att han ens fanns och nu när han är känd tycker ni han borde dö. Han har inte gjort er någonting så egentligen tycker ni så för att han blev känd? För att hans drömmar blev uppfyllda? Är ni fan sjuka i huvudet?!?!!?! När jag kollade denna video fick jag tårar i ögonen. Han är också en människa, han har också känslor, precis som ni, och han förtjänar varken att dö, en massa haters eller en massa kommentarer om att han borde dö.

Linda

Ja håller helt me dig! Fast manm int gillar hans musik behöver man int hata honom fö de, då behöver man ju int ens bry sig om hela människan!



Sv: Jaa :D Va ja igen ha hört så ha alla sagt att den e helt jättebra, den bästa av twilightfilmena hittills men int vet ja sen :D de få vi se! :D

Datum och tid: 2011-11-17 - 21:23:05 / Hemsida/blogg: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
Hej där! Jag heter Christine, är en 14 årig tjej från Finland. Fotograferar, skriver och tar det lugnt. Älskar musik och vampyrer. Lever en dag i taget och väntar på att bli 18.

» Louis Tomlinson & One Direction, Jared Leto & 30 Seconds to mars, Ian Somerhalder, Mikael Granlund, Justin Bieber, All Time Low, Simple Plan, Panic! at the disco är käärlek.


RSS 2.0