Goodbye November and hello ...

Datum: 2011-11-30 Tid: 23:00:17 / 4 kommentarer

December då. Känns lite sådär, inte länge kvar till jul och vädret ute är kring 5 plusgrader, regn och blåst. Höstväder alltså. Var är snön och minusgraderna? Inte för att jag saknar det sådär jätte mycket, men vill ha lite snö till julen. Dessutom vill jag också ha fina vinterbilder. Fast man får ju öppna chokladkalenders första lucka idag, så helt dåligt är det ju inte!

Julklappslista

Datum: 2011-11-30 Tid: 20:44:05 / 2 kommentarer

Victoria ville se vad jag ville ha till julklapp, så jag tog lite extra tid och fixade ihop detta. Vill ha några små saker till kameran, men p.g.a. en släkt som knappt vet hur man sätter på en kamera så bestämde jag mig för att hålla det för mig själv och köpa det senare själv. 

Har någon förresten någonting speciellt ni vill läsa/se i bloggen så är det bara att säga. Har just nu exakt inga idér själv så.

Damon Salvatore/Ian Somerhalder

Datum: 2011-11-29 Tid: 23:02:06 / 3 kommentarer


I fucking love this man. De där ögonen(!!), det där smilet, det där håret, den där kroppen(!!) osv. ♥

Förnyad design

Datum: 2011-11-28 Tid: 23:03:22 / 3 kommentarer

Har gjort en design nu i ungefär en vecka, men det har hela tiden blivit nåt fel så det har inte blivit till något. Bestämde mig för att bara förnya denna. Ska fixa ännu imorgon några små saker i menyn, orkar inte idag mer.

Justin Bieber - Fa La La

Datum: 2011-11-23 Tid: 15:10:43 / 5 kommentarer

Love the song, love the video! ♥

Fanny #1

Datum: 2011-11-21 Tid: 20:57:35 / 4 kommentarer

Samma dag som solnedgångsbilderna togs tog jag även bilder på Fanny, och tänkte visa några av dem en i gången. Hon har btw skaffat en blogg, kolla in den hääääääär.

plus och minus

Datum: 2011-11-20 Tid: 20:01:29 / 5 kommentarer
+ åt för en stund sen UNOs sjukt goda wienerschnitzel
+ såg världens sötaste 7 månaders gamla pojke idag
+ det kommer the vampire diaries om ca 1½h, och före det big brother talk show
+ börjar 10 imorgon = sovmorgon!
+ min rygg klarade utmärkt kyrkans bänkar idag! berodde säkert på att vi stod emellanåt också
+ hittade detta i butiken en dag (mobilbild därav bildkvalitén)
+ har fått min blogglust tillbaka och vill blogga hela tiden
+ min bror, och "styvbror" ♥


- måsta vakna 12 idag och vara i kyrkan 13
- har idag haft huvudvärk, mått illa och varit yr pga att jag inte hade ätit eller druckit någonting
- märkte i kyrkan att jag har väldigt sjukt i mitt knä, förhoppningsvis är det bara tillfälligt och inte blir värre/är någonting allvarligt
- de flesta 1998or, och alla yngre - sjukt irriterande och löjliga!
- håller detta för mig själv, men jag måste ändå nämna det på något sätt. kommer vara sjukt ledsen pga det om några dagar.
- saknar min kusin som aldrig förr!! fyfan endå :(
- vill ha en ny design men har ingen inspiration eller ork att börja på en...
- .. samma gäller skrivande. vill skriva men har varken ork eller inspiration
- kölden och mörkret! och att det snöade lite idag utanför hangö. fyfaaaaan.

Before I die

Datum: 2011-11-19 Tid: 14:40:44 / 7 kommentarer

Breaking Dawn Part 1

Datum: 2011-11-18 Tid: 14:47:36 / 3 kommentarer

Är trött efter en lång skolvecka som kändes som att den aldrig skulle slutat, speciellt idag då vi hade 8-15 bara enkeltimmar hela tiden. Om en timme ungefär ska jag med Mimmi till Kotipizza och äta, sen på bio och se på Breaking Dawn part 1! Har väntat som en idiot på detta, men det känns som att man redan vet allting som händer i filmen så det gör att jag skulle kunna vänta på det ännu tusen år.

He's just a regular kid whose dream came true

Datum: 2011-11-17 Tid: 20:12:42 / 1 kommentarer

Har aldrig förstått, kommer aldrig förstå. Det är bara så jävla sjukt att sitta och skriva att Justin borde dö, han är en helt vanlig kille. Det är som att det en dag skulle komma en helt vanlig kille ni inte vet någonting om förbi er och ni skulle börja skrika hur mycket ni hatar honom och att han förtjänar att dö. Skulle nästan kunna säga att ni borde dö, men då skulle det vara helt samma sak. Ni känner honom inte och han har inte gjort ett piss till er, - varför sitta och hata honom då? För några år sedan visste ingen att han ens fanns och nu när han är känd tycker ni han borde dö. Han har inte gjort er någonting så egentligen tycker ni så för att han blev känd? För att hans drömmar blev uppfyllda? Är ni fan sjuka i huvudet?!?!!?! När jag kollade denna video fick jag tårar i ögonen. Han är också en människa, han har också känslor, precis som ni, och han förtjänar varken att dö, en massa haters eller en massa kommentarer om att han borde dö.

Solnedgång 14.11.2011

Datum: 2011-11-14 Tid: 21:37:29 / 3 kommentarer


Mimmi

Datum: 2011-11-12 Tid: 15:42:09 / 3 kommentarer


Picture

Datum: 2011-11-10 Tid: 22:54:30 / 8 kommentarer

Canon EOS 500D + 50mm f/1.8

You're a hot mess and I'm falling for you

Datum: 2011-11-09 Tid: 21:52:48 / 3 kommentarer

Efter skolan idag for jag med Mimmi ut och fota lite, kändes faktiskt ganska bra att få lite frisk luft. Fast det var helt sjukt kallt och fingrarna frös till is, men ändå. Bilderna Mimmi tog på mig är alla helt från röven, kunde tydligen inte vara seriös framför kameran, haha. Men på Mimmi tror jag det blev många bra på, såg ut som så när jag kollade snabbt igenom bilderna. Ska redigera dem lite imorgon och så lägger jag upp några då också förhoppningsvis.

Har förresten ändrat bredden på bloggen till 700px nu så bilderna är lite större! :)

MTV EMA 2011

Datum: 2011-11-07 Tid: 19:00:45 / 3 kommentarer


Känns ganska underbart att både Justin Bieber och 30 Seconds to Mars vann två pris i gårdagens MTV EMA. Är så stolt över dem alla att det är nästan hemskt! Fattar inte hur Jared och Justin kan båda vara så förbannat snygga.. Och då Justin uppträdde, aah tänkte dö!


Tankar om Tokio Hotel

Datum: 2011-11-04 Tid: 13:52:14 / 2 kommentarer

Fan vad jag saknar Tokio Hotel. Gamla dem. Gillar inte alls det som de har blivit/kommer bli. Vill att de ska vara de där unga 18-åriga killarna som gör musik för att det är roligt, tänker på oss i Europa och har turné här. Vad har hänt egentligen? Ingenting nytt på typ tusen år, de är hela tiden i Asien/USA och tänker i stort sätt bara på pengar. Visst, det gör de flesta kändisarna, men TH var annorlunda. Har tappat nästan totalt intresset för dem. Har inte lyssnat på dem på sjukt länge, röstar inte längre på dem i tävlingar och vet ingenting vad som händer kring dem innan några veckor senare, om ens det. 

Det kom nästan som en chock för mig att de för några dagar sedan vann Best fan army awarden igen detta år. Inte ens jag gav mer än bara en röst till dem detta år (förr brukade jag ge flera röster per dag). Helt ärligt ville jag inte alls att Tokio Hotel skulle vinna detta år, jag ville att det skulle vara Justin Bieber. Men å andra sidan bevisar det här det att Tokio Hotel fortfarande har fans som älskar dem, vill ha ny musik av dem och verkligen är det "för dem i vått och torrt".

De kommer ändå alltid vara en del av mitt liv, de har gjort mig till den jag är idag. Inte helt, men de har en väldigt stor del i saken. Jag har bara "växt ur dem" med tiden, och är inte längre lika intresserad av dem. Även det att de har vuxit till vuxna män, de har blivit annorlunda och inte gjort på länge någonting nytt har en del i varför mitt intresse försvunnit. Istället för Tokio Hotel har jag hittat mycket nytt som kanske gör mig till den jag är om 5 år. Eller vem vet, kanske mitt intresse kommer tillbaka när de kommer? Kanske allting vänder sig om och blir som det var för 2 år sedan? Knappast, men man kan aldrig veta.

Hello....

Datum: 2011-11-01 Tid: 16:46:35 / 12 kommentarer

No shade, no shine, no butterflies, no bees, no fruits, no flowers, no leaves, no birds. En onödig månad då ingenting händer och allt är dött. 

FÖRRA MÅNADEN
Bästa låten: Example - Changed the way you kiss me, 
Bästa filmen: Crazy, Stupid, Love
Det här fick mig extra glad:
Jag såg en person jag inte sett på tusen år. 
Bästa köpet: Mitt objektiv jag väntade på i några månader, Canon EOS 50mm f/1.8. 
Humöret allmänt: Väldigt varierande. Ibland var jag glad, ibland ledsen. Ibland var jag helt på botten, ibland super glad. 
Det här ångrar jag: Det är endast 2 saker under hela mitt liv jag gjort/inte gjort som jag verkligen ångrar, så jag gör sällan saker jag ångrar. Vilket betyder att jag inte gjort någonting som jag ångrar.
Orden/meningen jag aldrig glömmer: Det en viss person sa till mig när jag mådde skit. 
Det onödigaste: Kan inte komma på någonting just nu. 
Vitsord för månaden: 7.

Hej där! Jag heter Christine, är en 14 årig tjej från Finland. Fotograferar, skriver och tar det lugnt. Älskar musik och vampyrer. Lever en dag i taget och väntar på att bli 18.

» Louis Tomlinson & One Direction, Jared Leto & 30 Seconds to mars, Ian Somerhalder, Mikael Granlund, Justin Bieber, All Time Low, Simple Plan, Panic! at the disco är käärlek.


RSS 2.0