Filmtips

Datum: 2011-12-09 Tid: 21:51:34 / 2 kommentarer

"Marley är en vacker karriärkvinna som plötsligt är döende i cancer. Men när hon möter sin självfrände upptäcker hon att hotet att bli förälskad är otäckare än döden." 


"Rachel White kan inte undgå känslan av att hennes liv inte blivit som hon väntat sig. Och att se bästa vännen Darcy flörta med sin pojkvän är bara en påminnelse om att Rachel som vanligt kommer få gå hem ensam från sin födelsedagsfest. Den här gången blir det inte så. Hon vaknar följande morgon bredvid Dex, den gamla studentkompisen och Darcys pojkvän. De försöker glömma händelsen men när bröllopet närmar sig inser Rachel att det kanske inte var något misstag trots allt."


"I Los Angeles är Nikki hemlös, billös och närmar sig 30. Men han är snygg och lever genom att ligga med rika kvinnor och bo hos dem ett tag. Nikki möter vackra och framgångsrika Samantha och hans liv mer komplicerat. Att han samtidigt blir kär i en ung tjej utan pengar gör inte livet enklare. Blir han spelad eller kan det vara äkta kärlek?"


"Emma och Adam har varit vänner så länge de kan minnas. En natt är de nära att förstöra allt genom att hamna i säng med varandra. För att kunna rädda sin vänskap ingår de en pakt: ingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra. Frågorna som uppstår: Kan du ha sex utan att kärleken kommer emellan? Och kan vänskapen överleva?"

Linda

Something Borrowed o Spread e bra filmer, elr dom ha ja sett iaf :D Spread e ju väl no samma som LA Gigolo? :D



Sv: Ja, ja tänker helt lika! O sen när ja kolla MARS300 backstage så satt ja me tårana i ögonen fö dom e så fina o nu får man int mer se intervjuer o grejor me dom :c Vi får bara hoppas att dom ännu kmr tibaks, annat kan man int göra!



Haha jo ;D ja tänkt just skriva då att jared ser nu yngre ut än ian ;) men jared ser påriki mer ut att han sku fylla 30 än 40 nu! non-ageing man is hot ;D

Datum och tid: 2011-12-10 - 20:13:53 / Hemsida/blogg: http://thepainoflove.devote.se
Linda

Sv: Det tror ja oxå, men det återstår att se :) Hoppas att man under tiden hör någo av dom iaf så att dom int e helt döda typ som TH D:

Datum och tid: 2011-12-10 - 21:56:13 / Hemsida/blogg: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
Hej där! Jag heter Christine, är en 14 årig tjej från Finland. Fotograferar, skriver och tar det lugnt. Älskar musik och vampyrer. Lever en dag i taget och väntar på att bli 18.

» Louis Tomlinson & One Direction, Jared Leto & 30 Seconds to mars, Ian Somerhalder, Mikael Granlund, Justin Bieber, All Time Low, Simple Plan, Panic! at the disco är käärlek.


RSS 2.0